top of page

PRODEJNA S-PARFÉMY VÁM NABÍZÍ UNIKÁTNÍ DÍLA VYBRANÝCH SVĚTOVÝCH NÁVRHÁŘŮ A ZNAČEK

Místo v jejich čele si jistě zaslouží Daniel Josier, jeden z nejznámějších španělských tvůrců niche parfémů, který je dnes právem považován za pojem evropského parfumérství. Po letech učednictví pod vedením světoznámého Jean-Clauda Elleny uvedl v roce 2012 na trh vlastní řadu originálních vůní, která si rychle získala zástupy příznivců. Není divu, protože Josierovy parfémy se vyznačují osobitostí a zároveň precizním vyvážením a poctivostí jednotlivých složek.


Právě seznámení s Josierovy niche parfémy bylo natolik zásadním prožitkem, že nás dovedlo až k nápadu otevřít parfumerii nabízející jeho vůně a poskytnout tak tento zážitek i českým zákazníkům.


Daniel Josier

V našem obchodě však dnes nabízíme i další vůně uznávaných mistrů parfumérů, jakým je například Francis Bocris. Právě jemu se podařilo znovuobrození značky Créations Aromatiques, jednoho z nejstarších parfumářských domů v Grasse, který před patnácti lety bohužel zanikl. Francis Bocris, bývalý žák a zároveň tvůrce slavných parfémů 90. let, jako je např. řada Paloma Picasso, se s takovou ztrátou nesmířil, zakoupil jméno společnosti a s obrovským nasazením úspěšně pracuje na obnově její slávy.


Umění skryté ve vůních nám odhaluje Kubánec Renier Rodriges Mendez. Malíř, sochař, umělec tělem i duší, jehož práce jsou vystavovány ve Francii, Španělsku i Lucembursku, propadl světu parfémů a vytváří vůně přímo inspirované malířskými díly. Obě umělecké formy se tak navzájem ovlivňují a ve společné symbióze umocňují prožitek z každé z nich.


Reiner Perfumes

Touha zprostředkovat našim zákazníkům vůně, které jinde nenajdou, nás přivedla i k Zarku Ahlmannu Pavlovovi, dánskému módnímu návrháři a parfumérovi. Jeho kroky na poli parfumérství vedou zcela originální cestou, na které úspěšně kombinuje klasické francouzské postupy s tím nejmodernějším vědeckým přístupem. Jeho snaha zachytit ve vůni pravý duch Dánska se setkala s obrovským nadšením nejen ve skandinávských zemích. Každý, kdo miluje severský minimalismus, čistotu a uměřenost, prožije při přivonění k těmto vůním skutečně výjimečný okamžik.


Zarkoperfume

Značka Comporta Vás naopak přenese do světa portugalských pláží a koloniálních měst. Tyto parfémy jsou uskutečněným snem Pedra Diase, inovativního tvůrce a blízkého spolupracovníka takových parfémářů, jakými jsou Beatrice Aguilar, Daniel Josier a Luca Maffei. Zachycují příběhy a vzpomínky z oblasti Comporta, úchvatného místa s čistým bílým pískem, nekonečnými plážemi, větrem vanoucím z Atlantského oceánu a zelenými rýžovými poli.


Comporta Perfumes

Společným znakem všech našich parfémů je především vysoký obsah vonných složek, který se pohybuje mezi 20 - 25%. Takové parfémy označujeme pojmem niche a vytvářejí stále vyhledávanější alternativu k běžným toaletním vodám. Prvotřídní suroviny, originální rukopis tvůrců a úctyhodný výběr vůní tvoří důvody, proč byste si je neměli nechat ujít.


Pokud patříte mezi ty, kteří rádi objevují nové vůně a potrpí si na kvalitu a originalitu, prohlédněte si na našem webu s-parfemy.cz kompletní nabídku.


Parfémy si můžete osobně vyzkoušet v naší prodejně v ulici Na Vysoké II 300/22, Praha 5. Poradíme Vám s výběrem té pravé vůně, nabídneme šálek dobré kávy a stálý zákazník získá věrnostní kartu s 15% slevou na celý náš sortiment. Jakékoli další informace Vám ráda sdělí naše prodejkyně Jana na tel. +420 602 141 166.



Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page